Ajándékozzon élményt és pihenést kényelmesen, sorban állás nélkül!

AJÁNDÉKUTALVÁNY CSOMAGJAINK

AJÁNDÉKUTALVÁNY CSOMAGOK!

Speciális, 1 éven belül felhasználható ajándékutalvány csomagok. Az időpontot nem szükséges vásárláskor megadnia, az ajándékozott személynek a későbbiekben is lehetősége van a dátum egyeztetésére. Kiváló megoldás születésnapi, névnapi, karácsonyi vagy bármilyen más alkalomra. Csomagajánlataink folyamatosan bővülnek limitált akcióinkkal.

CÍMLETES AJÁNDÉKUTALVÁNYOK

Ideális megoldás arra az esetre, ha egy bizonyos értékben szeretne ajándékot vásárolni. Az ajándékutalványt az Ön által meghatározott összegről állítjuk ki, amit az ajándékozott az általa választott szolgáltatásokra használhat fel. Az ajándékutalvány 1 évig felhasználható.

VÁLASSZON MEGFELELŐ AJÁNDÉKUTALVÁNYT!

Válasszon előre összeállított ajándékutalvány csomagajánlataink közül vagy kérje címletes ajándékutalványunkat az Ön által meghatározott összegben!

Személyre szabott ajándékutalvány összeállításához kérje egyedi árajánlatunkat a sales@mphostelbudapest.hu email címen!

CÍMLETES AJÁNDÉKUTALVÁNY

Lepje meg szeretteit és ismerőseit Service4You értékutalvánnyal,
amelyek 5 000 Ft és 100 000 Ft között, praktikus címletekben vásárolhatók meg.

Az utalvány érvényességi ideje: kiállítástól számított
maximum 1 év.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és rendelés előtt kérdése lenne az ajándékutalvány vásárlással kapcsolatban, keressen minket elérhetőségeinken.

HASZNOS TUDNIVALÓK

  • a megadott címletekben rendelhető, természetesen több címlet is kombinálható

  • az ajándékutalvány a kiállítástól számított akár 1 évig használható fel a Service4You szállodájábanKlikkeljen ide és nézze meg az Service4You ajándékutalványt elfogadó szállodák listáját.

  • bármely, a szálloda által biztosított szállás és / vagy csomagajánlatra felhasználható

  • Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, melynek összege 400 HUF / fő / éj (18 éves kortól a helyszínen fizetendő).

  • Az árak az ÁFA-t tartalmazzák